Standaard paspoort instellen

Je kan meerdere paspoorten aanmaken voor eenzelfde databron. Voor elke gebruiker moet daarom, per databron, een ‘Standaard Paspoort’ ingesteld worden. Het is mogelijk om dit per individuele gebruiker of per gebruikersgroep in te stellen.

Uit te voeren stappen

1. Open het Applicatiemenu en klik op Beheer, Paspoorten en vervolgens Standaard....

Hetzelfde scherm kan ook geopend worden vanuit het Paspoort Ontwerp. Open het Paspoort Ontwerp via het Applicatiemenu met Beheer, Paspoorten en vervolgens Ontwerpen... . Klik in het Paspoort Ontwerp op Standaard paspoort.

Bewaren

Bewaren

2. Kies de gebruiker of de gebruikersgroep waar je het Standaard Paspoort voor wilt instellen.

3. Kies de databron waarvoor je het Standaard Paspoort in wilt stellen.

Bewaren

Bewaren

4. Vink het paspoort aan dat je als Standaard Paspoort in wilt stellen, op deze databron, voor deze gebruiker/gebruikersgroep. Klik op OK om je keuze op te slaan. Klik op Annuleren om je wijzigingen ongedaan te maken.

Bewaren

Bewaren

Weetje

• Als er een ander Standaard Paspoort ingesteld staat op de gebruikersgroep van een gebruiker dan bij de gebruiker zelf, wordt het Standaard Paspoort dat aangegeven staat bij de gebruiker zelf gebruikt.

Eigenschappen

Article ID 931
Laatst bijgewerkt 26 september 2017