Standaard legenda instellen

Per gebruiker en/of gebruikersgroep kan worden ingesteld welke legenda automatisch wordt geladen bij het opstarten van een project. Dit doe je door een Standaard Legenda in te stellen.

Uit te voeren stappen

1. Open het Applicatiemenu en klik op Configuratie.... Dit opent het scherm Projectconfiguratie.

Bewaren

Bewaren

2. Ga naar het tabblad Legenda’s en klik, onderaan het scherm Projectconfiguratie, op de knop Standaard.

Bewaren

Bewaren

3. Selecteer, in het scherm Standaard legenda’s. de gebruiker of gebruikersgroep waar je een Standaard Legenda voor wilt instellen. Vink de legenda aan die je, voor deze gebruiker of gebruikersgroep, als Standaard Legenda in wilt stellen. Klik op OK om je keuzes op te slaan. Klik op Annuleren om je wijzigingen ongedaan te maken.

Bewaren

Bewaren

Weetjes

• Als er een andere Standaard Legenda ingesteld staat op de gebruikersgroep van een gebruiker dan bij de gebruiker zelf, wordt de Standaard Legenda, die aangegeven staat bij de gebruiker zelf, gebruikt.
  • Het is niet verplicht om een Standaard Legenda in te stellen. Als er geen Standaard Legenda ingesteld staat voor een gebruikers of diens gebruikersgroep, wordt er geen legenda geladen bij het opstarten van een project.

Eigenschappen

Article ID 1021
Laatst bijgewerkt 26 september 2017