6.3.5.x updaten naar 6.3.5.3 - GeoVisia Office

Als gebruik wordt gemaakt van GeoVisia 6.3.5.0 dan kan er worden geüpdatet naar GeoVisia 6.3.5.3.

Aandachtspunten

• Wanneer geüpdatet wordt naar GeoVisia Office 6.3.5.3 hoeft er de Synchronisatie Service niet geüpdatet te worden. GeoVisia Office 6.3.5.3 werkt met Synchronisatie Service 6.3.5.0.
  • Maak je gebruik van GeoVisia Online 6.3.5.x? Wanneer geüpdatet wordt naar GeoVisia Office 6.3.5.3 moet GeoVisia Online ook geüpdatet worden. Klik hier  voor de update-instructie: Updaten naar 6.3.5.3 – GeoVisia Online.

Installeren en configureren

1. In de huidige installatie van GeoVisia Office staan instellingen in het configuratiebestand die overgenomen moeten worden in het configuratiebestand van de nieuwe installatie. Het configuratiebestand (GeoVisia.Desktop.exe.config) staat in de installatiemap van de software.

Maak een kopie van het configuratiebestand van de huidige installatie van GeoVisia Office.

2. Download de GeoVisia Office 6.3.5.3 MSI en installeer de applicatie.

GeoVisia 6.3.5.3 – x86
    GeoVisia 6.3.5.3 – x64

3. Open het configuratiebestand (GeoVisia.Desktop.exe.config), dat in de installatiemap van GeoVisia Office 6.3.5.3 staat.

Open ook het kopie-configuratiebestand dat je gemaakt hebt in stap 1.

De configuratiebestanden kunnen geopend worden met bijvoorbeeld Kladblok of Notepad.

4. In het configuratiebestand staan een aantal regels onder het kopje <appSettings>. In het configuratiebestand van GeoVisia Office 6.3.5.3 staan hier standaardinstellingen. In het kopie-configuratiebestand staan hier mogelijk andere, klantspecifieke, instellingen.

Vervang de standaardinstellingen door de klantinstellingen. Let op! Vervang alleen de, in rood aangegeven, klantinstellingen in onderstaande regels.

<appSettings” />
    <add key=”GV_DEFAULT_USER_SETTINGS” value=”GV_USER_SETTINGS.txt” />
    <add key=”GV_LICENSE” value=”%ProgramData%\DataQuint\GeoVisia\GV6Licentie.lic” />
    <add key=”GV_TEMP” value=”%Temp%” />
    <add key=”GDP_DISABLE_ORACLE_PARALLELIZE” value=”true” />

Belangrijk!

Vervang NIET het hele configuratiebestand. Vervang alléén de klantinstellingen in de aangegeven regels!

5. Sla het aangepaste configuratiebestand op.

Na het updaten

Als er Field Exports in gebruik zijn voor het project dan kunnen deze ook gebruikt worden in GeoVisia 6.3.5.3. Klik hier voor de update-instructie: 6.3.5.x updaten naar 6.3.5.3 – GeoVisia Field.

Eigenschappen

Article ID 2669