6.3.5.x updaten naar 6.3.5.3 - GeoVisia Field

Als gebruik wordt gemaakt van GeoVisia 6.3.5.x dan kan eenvoudig worden geüpdatet naar GeoVisia 6.3.5.3.

Aandachtspunten

• GeoVisia Field 6.3.5.3 kan naast een oudere versie van GeoVisia Field geïnstalleerd worden. Nadat een project geüpdatet is, is het niet meer mogelijk om het project te openen in een oudere versie.
  • Wanneer geüpdatet wordt naar GeoVisia Field 6.3.5.3 hoeft er de Synchronisatie Service niet geüpdatet te worden. GeoVisia Field 6.3.5.3 werkt met Synchronisatie Service 6.3.5.0.

Van te voren

1. In de huidige installatie van GeoVisia Field staat de verwijzing naar de locatie van je licentie opgeslagen.

Open het Bestandsmenu en klik op  Instellingen. In het instellingen scherm staat de locatie van je licentiebestand aangegeven.

Noteer de locatie van het licentiebestand als deze afwijkt van: “C:\ProgramData\DataQuint\GeoVisia\GV6Licentie.lic”.

2. Download de GeoVisia 6.3.5.3 MSI en installeer de applicatie.

GeoVisia 6.3.5.3 – x86
    GeoVisia 6.3.5.3 – x64

3. Als de locatie van de licentie afwijkt van de standaardlocatie moet deze worden aangepast in het configuratiebestand van GeoVisia.

1. Open je verkenner en ga naar C:\Program Files\DataQuint\GeoVisia 6.3.5.3.
    2. Open het bestand: GeoVisia.Desktop.exe.config, bijvoorbeeld met Kladblok of Notepad.
  4. In het configuratiebestand staan een aantal regels onder het kopje <appSettings>. Zoek onderstaande regel op.

<add key=”GV_LICENSE” value=”%ProgramData%\DataQuint\GeoVisia\GV6Licentie.lic” />

Vervang de rood aangegeven tekst door het pad dat je eerder hebt opgeschreven.

Eigenschappen

Article ID 2668